Wilt u ook #allepostdigitaal?

We staan voor een duurzaam pensioen; daar kunt u zelf ook een bijdrage aan leveren door digitaal te gaan. Alle informatie over uw pensioen staat in Mijn PMT. Zoals hoeveel pensioen u nu heeft opgebouwd en hoeveel u straks netto ontvangt. Daar vindt u ook uw post overzichtelijk bij elkaar.

Kies voor digitaal!

Kiest u voor digitaal, dan sturen wij u een seintje per e-mail als er een nieuw document voor u klaar staat op Mijn PMT. Dat scheelt veel papier – dus bomen – én postzegels. Dan heeft u bovendien al uw persoonlijke pensioeninformatie op één plek en hoeft u niets te missen.

Inloggen, e-mail invoeren, klaar!

Inloggen op Mijn PMT

Digitale communicatie

Naast alle pensioendocumenten in Mijn PMT kunt u ook ons Pensioenmagazine digitaal ontvangen. Ga naar Mijn PMT om digitaal op de hoogte te blijven.

Goed om te weten

  • U ontvangt niet direct alle post digitaal als u uw e-mail aan ons doorgeeft. We zijn volop bezig met de overstap naar digitaal. Het kan zijn dat u nog post in de brievenbus ontvangt, dit wordt wel steeds minder.
  • Om in te loggen op Mijn PMT heeft u DigiD nodig. Nog geen DigiD? Die kunt u aanvragen via www.digid.nl aanvragen.
  • Wilt u post toch liever in de brievenbus ontvangen? Pas dan uw voorkeur aan in Mijn PMT. Geef aan dat u de post in de brievenbus wilt ontvangen. U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier.