Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Nieuwe baan in de metaal en techniek

U heeft sinds kort een nieuwe baan in de sector metaal en techniek. Daarom bouwt u nu pensioen op bij PMT. Voor uw pensioen is het belangrijk om een aantal gegevens en keuzes door te geven. We helpen hier graag bij.

Mijn PMT: de plek voor het regelen van uw pensioenzaken

Bij PMT kunt u online eenvoudig uw pensioen inzien en keuzes doorgeven. Hiervoor logt u in op uw persoonlijke digitale omgeving: Mijn PMT. U kunt inloggen zodra u een brief van ons ontvangen hebt. Om in te loggen heeft u uw DigiD nodig. Als u voor het eerst inlogt, doorloopt u een paar stappen. Zo kunnen wij u nog beter helpen.

Log in op Mijn PMT

Accepteer de persoonlijke cookies om deze inhoud alsnog te tonen.Extra partnerpensioen verzekeren

In onze pensioenregeling is er naast uw eigen pensioen ook pensioen voor uw partner geregeld. Dit heet partnerpensioen. Uw partner ontvangt levenslang partnerpensioen wanneer u overlijdt. Denkt u dat uw partnerpensioen bij ons te weinig is? Bijvoorbeeld omdat u dit heeft gezien op www.mijnpensioenoverzicht.nl? En wilt u extra pensioen voor uw partner? U kunt dan de verzekering ANW Pensioen afsluiten om extra pensioen voor uw partner op te bouwen. Dit pensioen betalen wij uit tot de AOW-leeftijd van uw partner. De premie die u hiervoor betaalt, is afhankelijk van uw leeftijd en de hoogte van het gekozen verzekerde bedrag. Gebruik bij het berekenen van de premie het overzicht van de maandpremies ANW pensioen. Meer informatie vindt u op onze pagina ANW Pensioen.

De pensioenconsulent beantwoordt

In deze video geeft pensioenconsulent Esther antwoord op de 3 meestgestelde vragen over een nieuwe baan.

Accepteer de persoonlijke cookies om deze inhoud alsnog te tonen.Waardeoverdracht

Als u bij meerdere werkgevers in verschillende sectoren heeft gewerkt, heeft u waarschijnlijk bij meerdere pensioenuitvoerders pensioen opgebouwd. Het samenvoegen van deze pensioenen, kan dat een slimme keuze zijn. Meer informatie vindt u op onze pagina Waardeoverdracht.

Maak een belafspraak

Wilt u contact met PMT? Wij bellen u op een moment dat het u uitkomt. Maak een belafspraak via de online afspraakplanner.

Maak een belafspraak

Waarmee kunnen we u helpen?