Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Webinars voor deelnemersWe vinden het belangrijk om u te betrekken en bij te praten over uw pensioen. Vooral als het om het nieuwe pensioenstelsel gaat. Daarom organiseerden we op 30 november de online Pensioen Update 2023. Heeft u de uitzending gemist? U kunt de uitzending hier terugkijken.

De uitzending stond dit keer in het teken van het nieuwe pensioenstelsel. Presentator Jörgen Raymann ging vanuit ons kantoorgebouw in Den Haag in gesprek met bestuurders van PMT. Op onze website leest u de veelgestelde vragen over het nieuwe pensioenstelsel.

Recente webinars

Meer webinars bekijken? Ga naar het webinar overzicht.

30 november 2022

Pensioen in zicht. Wat zijn uw mogelijkheden?

Wanneer wilt u met pensioen en wat zijn de mogelijkheden? Zo is met ingang van januari 2023 de Regeling Vervroegd Uittreden (RVU) afgesproken in de CAO voor de metaal en techniek. Samen met pensioen van PMT kunt u dan eerder stoppen met werken. Maar u kunt ook andere keuzes maken. Tijdens het webinar ‘Pensioen in zicht. Wat zijn uw mogelijkheden?’ vertellen onze pensioenconsulenten welke mogelijkheden u heeft, zodat u weet waar u naar toe kunt werken.

Lees meer
28 september 2022

Pensioen Update 2022 voor deelnemers

PMT vindt het belangrijk om u te betrekken en bij te praten. Ook horen we graag wat ú belangrijk vindt als het om uw pensioen gaat. Daarom nodigen we u uit voor de jaarlijkse online Pensioen Update. Bent u erbij?

Lees meer
30 juni 2022

Goed pensioen regelt u nu al!

‘Pensioen, dat is toch iets voor later?’ Nee hoor, u kunt nu al keuzes maken die invloed hebben op uw inkomen voor later. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw partner.

Lees meer

Waarmee kunnen we u helpen?