Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Webinars voor deelnemersAls u een partner heeft, zijn er bepaalde dingen belangrijk voor uw pensioen. Gaat u trouwen, wordt u geregistreerd partner of gaat u samenwonen? Dan bouwt u partnerpensioen op. Maar wat moet u doen en wat is er geregeld voor uw partner en (eventuele) kinderen? Hoe is pensioen geregeld als u verlof neemt? En wat zijn de gevolgen voor uw pensioen als u uit elkaar gaat? Tijdens het webinar vertellen onze pensioenconsulenten waar u op moet letten.

De volgende onderwerpen komen tijdens het webinar aan bod:

  • Pensioen bij PMT
  • Trouwen/samenwonen
  • Overlijden:
    • Partnerpensioen
    • Wezenpensioen
  • Verlof
  • Scheiding/uit elkaar

Kunt u het webinar niet kijken op 18 juni? U kunt het webinar later terugkijken.

Recente webinars

Meer webinars bekijken? Ga naar het webinar overzicht.

18 juni 2024

Uw pensioen en uw partner

Als u een partner heeft, zijn er bepaalde dingen belangrijk voor uw pensioen. Gaat u trouwen, wordt u geregistreerd partner of gaat u samenwonen? Dan bouwt u partnerpensioen op. Maar wat moet u doen en wat is er geregeld voor uw partner en (eventuele) kinderen? Hoe is pensioen geregeld als u verlof neemt? En wat zijn de gevolgen voor uw pensioen als u uit elkaar gaat? Tijdens het webinar vertellen onze pensioenconsulenten waar u op moet letten.

Lees meer
30 november 2022

Pensioen in zicht. Wat zijn uw mogelijkheden?

Wanneer wilt u met pensioen en wat zijn de mogelijkheden? Zo is met ingang van januari 2023 de Regeling Vervroegd Uittreden (RVU) afgesproken in de CAO voor de metaal en techniek. Samen met pensioen van PMT kunt u dan eerder stoppen met werken. Maar u kunt ook andere keuzes maken. Tijdens het webinar ‘Pensioen in zicht. Wat zijn uw mogelijkheden?’ vertellen onze pensioenconsulenten welke mogelijkheden u heeft, zodat u weet waar u naar toe kunt werken.

Lees meer
30 juni 2022

Goed pensioen regelt u nu al!

‘Pensioen, dat is toch iets voor later?’ Nee hoor, u kunt nu al keuzes maken die invloed hebben op uw inkomen voor later. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw partner.

Lees meer

Waarmee kunnen we u helpen?