Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Factuur Special

Dit is de online Factuur Special van PMT. Ieder kwartaal maken we deze special waarin de meest gestelde vragen over de factuur aan bod komen.

Wanneer u zich inschrijft voor de digitale nieuwsbrief ontvangt u ook automatisch de Factuur Special. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de pensioenregeling! En dat niet alleen natuurlijk. De nieuwsbrief staat ook vol met tips om bijvoorbeeld de salarisopgave gemakkelijker te kunnen doen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Factuurspecial: alles over uw factuur

Waar vind ik de betaalstatus van mijn factuur?

Nieuwsbrief voor werkgevers

mei 2022

PMT nieuwsbrief werkgevers mei 2022

Woensdag 11 mei ontvangt u de factuur van het tweede kwartaal. Om het u makkelijker te maken vindt u in deze special extra informatie over uw factuur.

Waar vind ik de betaalstatus van mijn factuur? 

De betaalstatus van uw factuur kunt u online controleren. Accountbeheerder Linda Verkouw legt u graag uit hoe u op Inzendportaal.nl kunt zien of uw factuur betaald is.

Bekijk de video
Betaalstatus

Wanneer ontvangt u de factuur in 2022? 

Factuurdata 2022
Meer informatie over uw factuur

Geef wijzigingen op tijd aan ons door

Geef wijzigingen door

Wilt u er zeker van zijn dat de wijzigingen worden meegenomen in de factuur over het derde kwartaal van 2022?

Zorg dan dat deze vóór zondag 31 juli zijn doorgevoerd op Inzendportaal.nl.

Wijzigingen in de cao

In het eerste kwartaal van 2022 was de cao Metaal en Techniek nog niet rond. Daarom hoefde u bepaalde premies tijdelijk niet te betalen. Recent zijn er nieuwe ontwikkelingen rondom de cao en dit betekent dat de premiepercentages voor uw bedrijf gewijzigd kunnen zijn. Deze wijzigingen ziet u ook terug op de factuur van het tweede kwartaal.

Heeft u vragen over de nieuwe factuur? Neem dan contact op met onze accountbeheerders, zij helpen u graag.

video eHerkenning

‘Ik wil niet meer zonder e-herkenning’

Alice van Abswoude Autopromenade gebruikt sinds begin 2020 eHerkenning. Als één van de eerste werkgevers maakte ze de overstap naar deze veilige manier van inloggen voor ondernemers. In dit interview legt Alice uit hoe zij het werken met eHerkenning ervaart.

Webinar

Goed pensioen regelen we samen!

In dit webinar vertellen we u graag meer over de regeling van PMT, uw pensioenadministratie en waar we u mee kunnen helpen.

Geef contactpersonen door via Inzendportaal.nl

Altijd de juiste persoon binnen uw bedrijf op de hoogte van belangrijke pensioeninformatie? Geef dan uw contactpersonen op het gebied van Algemene informatie, HR en Salarisadministratie aan ons door.

Dit kan vanaf nu gemakkelijk via Inzendportaal.nl met de button 'Contactgegevens'.

Werkgeversonderzoek: 
de resultaten

In het eerste kwartaal van 2022 heeft PMT onderzoek gedaan onder werkgevers van verschillende groottes en uit diverse branches. Tijdens individuele interviews zijn onder andere hun wensen en behoeften ten opzichte van onze dienstverlening besproken. We vertellen u graag meer over de uitkomsten.

Hoe beoordeelt u deze nieuwsbrief?
thumbs-upthumbs-down

Blijf op de hoogte

Op www.pmt.nl/werkgever vindt u alle informatie en nieuws over pensioen bij PMT. Als u regelmatig op onze website kijkt, bent u altijd op de hoogte van zaken die er spelen. 

© Pensioenfonds Metaal en Techniek | Contact