Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Nieuw bij PMT

Voor alle bedrijven in de sector Metaal en Techniek gelden (verplichte) cao-afspraken, waaronder de pensioenregeling. Valt uw bedrijf onder de werkingssfeer van de sector Metaal en Techniek? Dan moet u zich verplicht aanmelden bij de pensioenregeling van PMT. Directeur-bestuurders kunnen zich onder bepaalde voorwaarden vrijwillig aansluiten. Ook als u twijfelt of uw bedrijf onder de verplichtstelling van PMT valt, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan problemen achteraf voorkomen.

Aanmelden

Om u aan te melden bij PMT stuurt u een uittreksel van de Kamer van Koophandel naar werkingssfeer@cometec.nl. Wij nemen uw aanmelding in behandeling en binnen 2 weken neemt een van de accountmanagers contact met u op.

Voor Directeur-bestuurders

Bent u Directeur-bestuurder en staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan neemt u niet verplicht deel aan de regeling van PMT. Wilt u wel deelnemen? Dat kan op vrijwillige basis als u minder dan 10% van de (geplaatste) aandelen van de onderneming bezit. Neem voor meer informatie contact op met de accountmanagers of één van de werkgeversconsulenten.

Bent u directeur-grootaandeelhouder en heeft u meer dan 10% van de aandelen? Dan mag u niet deelnemen aan de regeling van PMT.