Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Generatiepact

Het Generatiepact zorgt ervoor dat oudere werknemers de gelegenheid krijgen om minder te werken en gezond hun pensioen te halen. Tegelijkertijd krijgen jongeren de kans in te stromen. Het Generatiepact is een regeling vanuit de CAO. Het Generatiepact maakt geen onderdeel uit van de pensioenregeling van PMT. Daarom hoeft u de deelname aan het Generatiepact niet aan ons door te geven.

Wat houdt het Generatiepact in?

Binnen de Metaal en Techniek zijn er op dit moment 3 varianten van het Generatiepact: Generatiepact Metaal en Techniek, Generatiepact Tankstations en Wasbedrijven, Generatiepact Motorvoertuigen en  Tweewielerbedrijven.

Tijdens het Generatiepact wordt de pensioenopbouw van uw werknemer 100% voortgezet, terwijl hij of zij minder gaat werken en verdienen. Het Generatiepact is een afspraak tussen uw bedrijf en uw werknemer. Wij zorgen ervoor dat de pensioenopbouw goed geregeld wordt.

3 varianten

Er zijn 3 varianten waarvoor u kunt kiezen:

Variant

Werken

Feitelijk salaris

Pensioenopbouw

1

80%

90%

100%

2

70%

85%

100%

3

60%

80%

100%

 

Meer informatie over het Generatiepact vindt u op Generatiepact Metaal en Techniek, Generatiepact Tankstations en Wasbedrijven en Generatiepact Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven.

Maak een belafspraak

Wilt u contact met PMT? Wij bellen u op een moment dat het u uitkomt. Maak een belafspraak via de online afspraakplanner.

Belafspraak