Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Factuur betalen

U betaalt onze factuur door het factuurbedrag voor de uiterlijke betaaldatum over te maken. U vindt het rekeningnummer en de uiterlijke betaaldatum op de factuur. Wij maken (nog) geen gebruik van automatische incasso of iDeal.

Betalingsregeling aanvragen

U kunt 1 keer per kalenderjaar een betalingsregeling aanvragen. Dat kan eenvoudig en snel via PMT Online. Bij ‘facturen’ klikt u op ‘betalingsregeling’.

Heeft u geen toegang tot PMT Online? Stuur dan een e-mail naar info@bpmtonline.nl met deze informatie:

  • uw naam
  • werkgeversnummer
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • factuurnummer - kort de reden waarom u de regeling aanvraagt.

Lukt het u niet om de factuur te betalen en wilt u een melding maken van betalingsonmacht? Gebruik dan altijd het formulier van de Belastingdienst.

Incassokosten

Als u de factuur niet op tijd betaalt, ook niet na de betalingsherinnering, ontvangt u een aanmaning. Bij de aanmaning wordt het openstaande bedrag verhoogd met incassokosten: een boete van maximaal 10% en de wettelijke rente.

Inloggen met eHerkenning

U gebruikt eHerkenning om in te loggen op PMT Online en Inzendportaal.nl. eHerkenning is een veilige manier van inloggen voor ondernemers. Het lijkt op DigiD voor burgers. U krijgt met één persoonlijke digitale sleutel toegang tot aangesloten online (overheids)organisaties. (Overheids)organisaties krijgen door eHerkenning meer zekerheid over de online identiteit van personen waarmee zij zaken doen.

Regel uw eHerkenning

Wilt u uw externe accountant of loonadministrateur ook toegang geven tot de werkgeversportalen? Dan is er een ketenmachtiging nodig. De oude machtigingen die eerder zijn afgegeven komen namelijk te vervallen.

Regel op tijd de ketenmachtiging

Maak een belafspraak

Wilt u contact met PMT? Wij bellen u op een moment dat het u uitkomt. Maak een belafspraak via de online afspraakplanner.

Belafspraak