Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Factuur betalen

U betaalt onze factuur door het factuurbedrag voor de uiterlijke betaaldatum over te maken. U vindt het rekeningnummer en de uiterlijke betaaldatum op de factuur. Wij maken (nog) geen gebruik van automatische incasso of iDeal.

Betalingsregeling aanvragen niet meer mogelijk

Vanaf januari 2024 is het niet meer mogelijk om een betalingsregeling aan te vragen. Wij zijn namelijk overgestapt van kwartaalfacturatie naar maandfacturatie. Het bedrag dat u betaalt is nu beter verspreid over het jaar en de maandelijkse kosten lopen zo niet te hoog op. Wilt u overleg hebben over de betaling van uw factuur, neem dan contact met ons op.

Betaaltermijn

De betaaltermijn is gewijzigd naar 14 dagen. Heeft u niet betaald, dan ontvangt u een betalingsherinnering. Daarin staat dat u binnen 7 dagen moet betalen.

Als u de factuur niet op tijd betaalt, ook niet na de betalingsherinnering, ontvangt u een aanmaning. Bij de aanmaning wordt het openstaande bedrag verhoogd met incassokosten: een boete van maximaal 10% en de wettelijke rente.

Inloggen met eHerkenning

U gebruikt eHerkenning om in te loggen op PMT Online. eHerkenning is een veilige manier van inloggen voor ondernemers. Het lijkt op DigiD voor burgers. U krijgt met 1 persoonlijke digitale sleutel toegang tot aangesloten online (overheids)organisaties. (Overheids)organisaties krijgen door eHerkenning meer zekerheid over de online identiteit van personen waarmee zij zaken doen.

Regel uw eHerkenning

Wilt u uw externe accountant of loonadministrateur ook toegang geven tot de werkgeversportalen? Dan is er een ketenmachtiging nodig. De oude machtigingen die eerder zijn afgegeven komen namelijk te vervallen.

Regel op tijd de ketenmachtiging

Maak een belafspraak

Wilt u contact met PMT? Wij bellen u op een moment dat het u uitkomt. Maak een belafspraak via de online afspraakplanner.

Belafspraak