Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
Gepubliceerd op 16 december 2021

Waardeoverdracht is weer mogelijk

Vanaf 1 december 2021 is de beleidsdekkingsgraad van PMT 100%. Daarom kunnen wij weer waardeoverdrachten uitvoeren. Waardeoverdracht is het meenemen van uw opgebouwde pensioen van de ene pensioenuitvoerder naar een andere. Van allebei de pensioenuitvoerders moet de beleidsdekkingsgraad minimaal 100% zijn. We treffen nu de voorbereidingen en verwachten vanaf februari 2022 weer alle aanvragen voor waardeoverdrachten die vóór 1 december 2021 zijn binnengekomen in behandeling te nemen. De aanvraagformulieren die na 1 december 2021 bij ons zijn binnengekomen, worden meteen verwerkt.

Waardeoverdracht (alvast) aanvragen?
Wilt u uw elders opgebouwde pensioen overdragen naar uw PMT pensioen? Dit regelt u gemakkelijk zelf via Mijn PMT. Is waardeoverdracht aanvragen via Mijn PMT niet mogelijk? Download dan het aanvraagformulier voor waardeoverdracht en stuur het ingevulde en ondertekende formulier per post naar ons op.

PMT pensioen meenemen naar uw nieuwe pensioenfonds?
Heeft u een nieuwe baan in een andere sector en wilt u uw PMT pensioen meenemen? Vraag dan waardeoverdracht aan bij uw nieuwe pensioenuitvoerder. Uw nieuwe pensioenuitvoerder neemt dan contact met ons op.