Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Jaarverslag

Jaarverslag 2021: trots op onze sector

Onze sector kent een diversiteit aan vakmensen; mannen en vrouwen die ervoor zorgen dat ons huis wordt verwarmd of gekoeld, de auto wordt gerepareerd, dat we fietsen, in de tuin onder een zonnescherm kunnen zitten, ons huis geïsoleerd wordt en dat we straks van gas naar andere energiebronnen kunnen overstappen.

Zelfs de sieraden die we dragen komen voort uit de handen van onze vakmensen. Zij dragen bij aan onze economie, welvaart, behoeften, gemak én aan de technologische vooruitgang in Nederland. Kortom: een sector waar we trots op kunnen zijn met mannen en vrouwen die we hard nodig hebben. Voor deze vakmensen zetten wij ons in voor een goed aanvullend inkomen bij ouderdom en bieden we zekerheid aan hen die moeten terugvallen op het fonds, zoals bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Dit kan omdat we uitvoering geven aan een collectieve, verplicht gestelde regeling waarin we risico’s met elkaar delen. Op welke wijze we daar aan hebben gewerkt in 2021, kunt u lezen in onze jaarverslagen: 

Terugblik verantwoord beleggen in 2021

Met de beleggingen van PMT willen wij bijdragen aan een betere wereld. Hier hebben we in 2021 stappen in gezet. In deze video vertelt Jos Brocken, werknemersvoorzitter van PMT, hier meer over.