Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
Gepubliceerd op 17 mei 2021

Uitnodiging werkgeversbijeenkomst op 7 juni

Op maandag 7 juni 2021 organiseren wij een bijeenkomst speciaal voor werkgevers. Als werkgever van onze deelnemers bent u aangesloten bij PMT en wij vinden het belangrijk om u te betrekken en bij te praten over een aantal onderwerpen. Dat doen wij in theater de Meervaart in Amsterdam.

We bespreken tijdens de bijeenkomst in ieder geval de volgende onderwerpen:

  • het pensioen bij PMT dat u voor uw werknemers opbouwt en de pensioenregeling van PMT;
  • ontzorging van de pensioenadministratie;
  • hoe wij de ingelegde premies beleggen.

Zijn er onderwerpen die u graag wilt bespreken? Geef dit aan bij uw aanmelding. Wij behandelen zoveel mogelijk vragen tijdens de bijeenkomst. Kom dus naar de bijeenkomst voor werkgevers of volg deze online op maandag 7 juni!

Het programma
Jörgen Raymann zal deze bijeenkomst begeleiden en gaat, samen met u, tijdens deze bijeenkomst in gesprek met Terry Troost (werkgeversvoorzitter PMT), Ron Follon (bestuurslid PMT namens FWT) en Hartwig Liersch (Directeur Beleggingen PMT). U bent vanaf 12.30 welkom in theater de Meervaart voor een kopje koffie en een lichte lunch. Om 13.30 uur starten we met het programma.

12.30 uur Inloop, ontvangst met koffie en thee en een lunch.
13.30 uur Aanvang programma / welkomstwoord, in gesprek met PMT o.l.v. Jörgen Raymann.
15.30 uur Afsluiting met aansluitend hapje en drankje.
16.00 uur Einde.

Het programma wordt online uitgezonden van 13.30 tot 15.30 uur op pmt.nl/online-werkgeversbijeenkomst.

Wat heb ik nodig om de bijeenkomst online te volgen?
Via een computer, laptop, tablet/iPad of telefoon met internet kunt u de uitzending bekijken. Als u zich heeft aangemeld, krijgt u direct de bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de uitzending ontvangt u een laatste mail met de link.

Corona en voorzorgsmaatregelen
De bijeenkomst in de Meervaart wordt geheel corona-proof georganiseerd met een maximum aantal plekken. Gezien de coronamaatregelen kunnen wij afhankelijk van de situatie en de dan geldende regels aanvullende maatregelen nemen. Uiteraard houden we u op de hoogte. Wij vragen u de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen en hygiëneregels in acht te nemen. Vertoont u ziekteverschijnselen, blijf thuis en volg de bijeenkomst online.

We hopen u gezond en wel te zien op de bijeenkomst in de Meervaart of online op maandag 7 juni!

Met vriendelijke groet,

Terry Troost, werkgeversvoorzitter PMT
Pensioenfonds Metaal en Techniek