Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
Gepubliceerd op 08 september 2021

Pensioen Update 2021: meld u aan voor de online bijeenkomst

Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) vindt het belangrijk om u te betrekken en bij te praten. Ook horen we graag wat u belangrijk vindt als het om uw pensioen gaat. Daarom nodigen we u uit voor de online Pensioen Update 2021 op donderdag 14 oktober om 19.00 uur.

In gesprek met de bestuurders van PMT
Vanuit de studio praten wij u bij over uw pensioen en de ontwikkelingen rondom het nieuwe pensioenstelsel. Presentator Jörgen Raymann gaat tijdens de uitzending in gesprek met bestuurders van PMT. Als kijker kunt u via de chat vragen stellen en met polls uw mening geven. De online uitzending begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Heeft u een vraag of suggestie? Wij horen deze graag
Tijdens de PMT Pensioen Update behandelen we zoveel mogelijk onderwerpen die spelen onder onze deelnemers. Dus heeft u een vraag of een specifiek onderwerp dat u graag besproken wilt hebben? Dan horen wij dat graag. U kunt dit aangeven bij uw aanmelding.

U kunt de uitzending eenvoudig volgen via uw computer, laptop of tablet. Na het aanmelden ontvangt u direct een e-mail met daarin de link naar de uitzending.

Deze uitzending heeft plaatsgevonden op 14 oktober. Heeft u de uitzending gemist?