Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Nieuws & pers

Bekijk het laatste nieuws van PMT.

Bent u journalist? U kunt bij onze woordvoerder terecht met vragen en interviewverzoeken.

Laatste nieuwsberichten

Meer artikelen lezen? Bekijk alle nieuwsberichten.

27 mei 2024

Dynamisch jaar voor PMT: jaarverslag 2023

2023 was het jaar dat voor PMT in het teken stond van grote veranderingen. Veranderingen om de beloftes die PMT doet aan haar (ex-)deelnemers, pensioengerechtigden en werkgevers waar te kunnen blijven maken. En verandering vraagt inzet en investeren; menskracht én financieel.

Lees artikel
24 mei 2024

Nieuw webinar: Uw pensioen en uw partner

Als u een partner heeft, zijn er bepaalde dingen belangrijk voor uw pensioen. Gaat u trouwen, wordt u geregistreerd partner of gaat u samenwonen? Dan bouwt u partnerpensioen op. Maar wat moet u doen en wat is er geregeld voor uw partner en (eventuele) kinderen? Hoe is pensioen geregeld als u verlof neemt? En wat zijn de gevolgen voor uw pensioen als u uit elkaar gaat? Tijdens het webinar Uw pensioen en uw partner op dinsdag 18 juni vertellen onze pensioenconsulenten waar u op moet letten.

Lees artikel
Medewerkers met laptop
22 mei 2024

5 vragen over de rol van onze sociale partners

De overstap naar de nieuwe pensioenregels bereiden we samen met de werknemers- en werkgeversorganisaties van de sector Metaal en Techniek voor. Dit zijn de sociale partners. Maar wat is hun rol in de overstap? En wie zijn ze eigenlijk? We beantwoorden 5 vragen over sociale partners.

Lees artikel

Eunice en Terry over..

Deelnemers vragen vaak aan PMT hoe wij over bepaalde onderwerpen denken. Klopt het nu wat er in de krant of op internet staat? En wat vindt PMT er nu van …? Hier geven we graag antwoord op. Op deze pagina beantwoorden voorzitters Eunice Bronswijk en Terry Troost vragen van deelnemers of reageren zij op actuele onderwerpen.

Onze woordvoerder

Journalisten kunnen met vragen en interviewverzoeken terecht bij onze woordvoerder Ria van der Steen:

ria.van.der.steen@pmt.nl

06 18 30 65 17

Contactformulier

Voor algemene vragen, opmerkingen of klachten maakt u gebruik van het contactformulier.

Contactformulier