Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
Gepubliceerd op 01 maart 2022

Jos Brocken: ‘Op wie stemt u?’

Dat is de vraag die ik u nu stel. Onze oproep voor kandidaten voor het verantwoordingsorgaan heeft tot veel belangstelling geleid. Veel geïnteresseerden zijn in gesprek gegaan met de huidige leden van het verantwoordingsorgaan over hun rol en taken. Nog nooit was het aantal kandidaten zo hoog en daar ben ik blij mee.

We zijn trots dat wij als PMT de pensioenregeling mogen uitvoeren, die vakbonden en werkgevers in de sector hebben afgesproken. PMT bestaat inmiddels bijna 75 jaar en heeft ervoor gezorgd dat werknemers na hun pensionering niet alleen AOW krijgen, maar ook aanvullend pensioen. Hiermee is het leven na het werkzame leven een stuk minder zorgelijk geworden.

Het verantwoordingsorgaan heeft tot taak om toe te zien dat ons pensioenfonds goed wordt bestuurd. Dat is de komende tijd extra belangrijk met alle veranderingen die op ons afkomen. Hierbij denk ik aan het pensioen­akkoord, nadat dit in nieuwe wetten is vastgelegd. Maar ook de keuzes in het beleggingsbeleid vereisen een goed bestuur en dus ook een scherp verantwoordingsorgaan.

Allemaal keuzes die invloed hebben op het pensioen van nu en later, voor jong en oud. Kortom, het verantwoordingsorgaan is belangrijk. En u mag nu kiezen in welke kandidaat u het meeste vertrouwen heeft. Maak gebruik van uw stemrecht!

Jos Brocken Werknemersvoorzitter PMT

Wilt u meer weten over de verkiezingen? Kijk dan op de verkiezingspagina of bekijk de kandidaten.

Kandidaten gepensioneerden Kandidaten deelnemers