Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
Gepubliceerd op 24 november 2020

In memoriam Hep van Luunen

Onlangs bereikte ons het droevige bericht dat onze zeer gewaardeerde oud-collega en bestuurslid Hep van Luunen op 17 november jongstleden is overleden.

Hep was bestuurslid van PMT van 1 januari 2002 tot en met 31 december 2017. Hij bezette de bestuurszetel namens werkgevers. Hep was een belangrijke schakel tussen het pensioenfonds en de sociale partners. Als secretaris van de Federatie Werkgeversorganisaties Techniek was hij ook werkgeversvoorzitter van de Vakraad, het overlegorgaan van sociale partners in de Metaal en Techniek, en cao-onderhandelaar. In het bestuur van PMT had Hep jarenlang zitting in de Commissie Pensioenen. Hep speelde een belangrijke rol in de debatten over de inhoud en uitvoering van de pensioenregeling in de sector.

PMT herinnert Hep als een warme persoonlijkheid die hechtte aan goede verstandhoudingen. Hij was geliefd bij zijn medebestuursleden en bij de mensen van het bestuursbureau. Hij wist mensen voor zich in te nemen door zijn bescheiden en zelf-relativerende karakter. Het is triest dat Hep veel gezondheidsproblemen kreeg kort na zijn pensionering en uiteindelijk ook maar korte tijd van zijn pensioen heeft mogen genieten.

PMT is Hep dankbaar voor alles wat hij voor de sector en het pensioenfonds heeft betekend en wenst zijn nabestaanden veel sterkte met het dragen van dit verlies.